OLW Nötmix Russin 3 pack

20 kr

Matsmart

Köp nu

Dyk in i den läckra världen av OLW Nötmix Russin, där kvalitetsnötter möter saftiga russin i en harmonisk blandning. Perfekt för den som söker ett smakrikt och näringsrikt snack som passar alla tillfällen.

Matsmart

Köp nu

Artikelnr: 6896802027574187 Kategorier: , ,

Beskrivning

OLW Nötmix Russin

OLW Nötmix Russin är en utsökt kombination av kvalitetsnötter och saftiga russin. Denna nötmix erbjuder en perfekt balans mellan sötma från russinen och den rika smaken av nötter. Varje påse innehåller en noggrant utvald blandning av cashewnötter, mandlar och hasselnötter, kompletterat med mörka, saftiga russin.

En smakupplevelse för alla tillfällen

OLW:s Nötmix med Russin är inte bara en läcker snack att njuta av under filmkvällen, utan också ett utmärkt tillägg till din frukostyoghurt eller som en energigivande mellanmål under dagen. Den naturliga sötman från russinen kombinerat med nötternas krispighet gör denna mix till en favorit bland både vuxna och barn.

Endast Naturliga ingredienser

OLW är känt för att använda högkvalitativa ingredienser, och denna nötmix är inget undantag. Utan tillsatta konserveringsmedel eller artificiella smakämnen, kan du vara säker på att du njuter av en naturlig och näringsrik produkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”OLW Nötmix Russin 3 pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *