Al Samir Saltrostade melonfrön 300 g

23 kr

Worldmart

Köp nu

Al Samir Saltrostade Melonfrön kombinerar den rika smaken av melonfrön med en perfekt mängd salt. De är inte bara läckra utan också näringsrika, vilket gör dem till det perfekta valet för den som söker ett hälsosamt och smakrikt tilltugg.

Worldmart

Köp nu

Artikelnr: 10634600725293373 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Melonfrön är så gott

Al Samir erbjuder en exotisk smakupplevelse med sina saltrostade melonfrön. Dessa frön är noggrant utvalda för att garantera högsta kvalitet och är rostade till perfektion med en lätt touch av salt för att framhäva deras naturliga smak.

Så smakar Al Samir Saltrostade Melonfrön

Varje frö erbjuder en krispig konsistens följt av en mild nötaktig smak, förstärkt av det subtila saltet. Den balanserade sälta gör dem till ett utmärkt tilltugg vid alla tillfällen, oavsett om det är en filmkväll hemma eller en utflykt med vänner.

Näringsvärde och hälsofördelar

Förutom att vara läckra är melonfrön också kända för sina näringsmässiga fördelar. De är en utmärkt källa till protein, fiber och viktiga mineraler som magnesium och zink. Med Al Samir kan du njuta av ett gott snack samtidigt som du ger din kropp värdefull näring.

En påse melonfrön från Al Samir

Al Samir Saltrostade Melonfrön levereras i en snygg och återförslutningsbar förpackning, vilket säkerställer att fröna förblir fräscha längre. För bästa hållbarhet rekommenderas det att förvara dem på en sval och torr plats.

Ytterligare information

Merchant

Worldmart

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Al Samir Saltrostade melonfrön 300 g”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *