Schweppes Spritz Mixer 12-pack

69 kr

Matsmart

Köp nu

Schweppes Spritz är en premium drinkmixer från Schweppes, perfekt för att skapa sofistikerade cocktails. Med en balanserad smakprofil av citrus och kryddor, förhöjer den varje drink till en ny nivå av njutning.

Matsmart

Köp nu

Artikelnr: 6896802027501190 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Conctails med Schweppes Spritz

Schweppes Spritz är en exklusiv drinkmixer från det anrika varumärket Schweppes, känt för sina högkvalitativa kolsyrade drycker. Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1783, fortsätter Schweppes att förnya sig och Spritz är deras senaste tillskott för att förhöja din cocktailupplevelse.

Så smakar Schweppes Spritz

Schweppes Spritz erbjuder en perfekt balans mellan sötma, syra och kolsyra. Den har en lätt citruskaraktär kompletterad med en antydan av örter och kryddor, vilket gör den till den ultimata mixern för en mängd olika spritsorter.

Spritz funkar till mycket

Denna drinkmixer är designad för att komplettera en rad alkoholhaltiga drycker, från gin till vodka och tequila. Den kan användas som bas i klassiska cocktails eller njutas i en enkel kombination med din favoritsprit och en skiva citrus.

Vad innehåller Schweppes drinkmix?

Schweppes Spritz är framställd med noggrant utvalda ingredienser för att garantera en överlägsen smak. För detaljerad näringsinformation och ingredienslista, se produktens etikett.

Schweppes Spritz en ren inbjudan

Schweppes Spritz är mer än bara en drinkmixer; det är en inbjudan att utforska en värld av sofistikerade smaker. Oavsett om du är en cocktailentusiast eller bara letar efter något speciellt att lyfta din dryck, är Schweppes Spritz det självklara valet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Schweppes Spritz Mixer 12-pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *