Tårtbilder

Tårtbilder är det perfekta sättet att ge din tårta en unik och personlig touch. Med ett brett urval av motiv och möjligheten att skapa din egen design, kan du förvandla varje tårta till ett minnesvärt konstverk.

Visar 1–12 av 257 resultat

Skapa minnesvärda tårtor med tårtbilder

Tårtbilder är det perfekta sättet att ge din tårta det där lilla extra och göra den unik för just ditt tillfälle. Oavsett om det är en födelsedag, bröllop, dop eller något annat speciellt tillfälle, kan en tårtbild förvandla en vanlig tårta till ett riktigt konstverk.

Stort urval av motiv

I vår kategori av tårtbilder hittar du ett brett urval av motiv, allt från populära film- och TV-karaktärer till vackra landskap och personliga bilder. Oavsett vilket tema du har på din fest, kommer du garanterat att hitta en tårtbild som passar perfekt.

Enkel att använda

Tårtbilder är inte bara vackra att titta på, de är också otroligt enkla att använda. Med några enkla steg kan du applicera din tårtbild på grädden, marsipanen eller fondanten och ge din tårta en professionell touch.

Perfekt för alla typer av tårtor

Oavsett om du bakar en stor tårta till en fest eller en liten tårta för en mysig fika, finns det en tårtbild som passar. Vårt sortiment av tårtbilder inkluderar både stora bilder för stora tårtor och mindre bilder för mindre tårtor.

Personlig touch med en tårtbild

Förutom vårt breda sortiment av färdiga tårtbilder, erbjuder vi också möjligheten att skapa din egen personliga tårtbild. Ladda upp ditt eget foto eller design, och skapa en tårta som verkligen speglar dig och ditt tillfälle.

Visar 1–12 av 257 resultat