Bangs

Bangs står som ett testamente till hängivenhet, kvalitet och tradition. Från de enkla början i Köpenhamn till dagens globala närvaro, Bangs fortsätter att leverera produkter som är synonyma med excellence. Med en okomplicerad filosofi och en engagerad familj, ser Bangs fram emot att fortsätta sätta standarden i branschen.

Visar 1–12 av 22 resultat

Varumärket Bangs: Tradition, Kvalitet och Engagemang sedan 1878

Alla berättelser har en början, och Bangs berättelse tar sin start i arbetarkvarteren utanför Köpenhamn 1878. Där använde vår grundare, Christian Wad Bang, sin orastlösa ande för att starta BANGS Marmalade och tjäna de många familjerna i grannskapet.

Historien om Bangs: En resa genom tiden

Mycket är okänt om den tidiga tiden, men något måste han ha gjort rätt, för hans recept fortsatte att sälja. Företaget växte, och 100 år senare tog hans barnbarn Bent Wad Bang över och expanderade med nya recept och fler produkter, men alltid med samma trosbekännelse: att alltid använda så mycket frukt som möjligt.

Filosofin bakom Bangs: Good In, Good Out

Bangs filosofi är enkel och äkta: ”Good in, good out.” Det finns inga genvägar, trender eller trick. Om det som går in är bra, kommer det som kommer ut också att vara bra. Denna inställning gäller allt från marmelader till drycker och allt som framtiden kan innebära. Det är ett tankesätt som finns i allt vi gör, tänker eller drömmer om.

Bangs Engagemang: Kvalitet, Tålamod och Ihärdighet

För Bangs börjar allt med en bra idé som kräver de bästa ingredienserna och den yttersta uppmärksamheten. Lägg till en nypa tålamod och en dos ihärdighet, och där har du det: något vi är verkligt stolta över. Det har varit så här sedan 1878, och vi har för avsikt att fortsätta på samma sätt, oavsett vad som kommer i vår väg.

Partnerskap och Samarbete: Bangs Familj

Samma princip gäller för de människor som arbetar hos Bangs och de partners vi arbetar med; det är bara genom att välja det bästa som vi kan göra vårt bästa. Bangs representerar inte bara ett varumärke utan en familj som värderar kvalitet, tradition och engagemang.
Sammanfattning

Visar 1–12 av 22 resultat