Blue dragon

Blue Dragon är mer än bara ett varumärke – det är en gateway till de rika och varierade smakerna i asiatisk matlagning. Med en passion för kvalitet, autenticitet och att göra asiatisk matlagning tillgänglig för alla, fortsätter Blue Dragon att inspirera hemmakockar över hela världen att upptäcka och njuta av asiatiska smaker.

Visar alla 8 resultat

Blue Dragon är ett varumärke som är känt för att föra asiatiska smaker till kök över hela världen. Varumärket har en lång historia och började som en liten butik i London på 1970-talet och har sedan dess utvecklats till en global aktör på marknaden för asiatiska livsmedel. De erbjuder ett brett sortiment av produkter, från såser och nudlar till kryddor och tillbehör, alla noga utformade för att ge autentiska smaker från Asien.

Blue Dragons sortiment

Blue Dragons sortiment är omfattande och varierat, med målet att tillhandahålla de smaker och ingredienser som behövs för att göra autentiska asiatiska rätter hemma. Bland de mest populära produkterna finns deras kryddpåsar och såser, inklusive deras prisbelönta sweet chili sauce och teriyaki sås. De erbjuder också ett brett utbud av nudlar och ris, samt specialartiklar som bananblad och vårrulledeg.

Engagemang för kvalitet och autenticitet

Blue Dragon är stolt över sitt engagemang för kvalitet och autenticitet. De arbetar nära sina leverantörer för att säkerställa att alla ingredienser är av högsta kvalitet, och deras produkter testas noggrant för att garantera en riktig asiatisk smak. Varumärket strävar alltid efter att ge konsumenterna de bästa verktygen och ingredienserna för att kunna laga genuina asiatiska rätter i sina egna hem.

Blue Dragons bidrag till hemmakocken

Blue Dragon erbjuder även en mängd recept och matlagningsguider på sin webbplats för att hjälpa hemmakockar att skapa autentiska asiatiska rätter. Dessa resurser, kombinerade med Blue Dragons högkvalitativa produkter, gör att varje hemmakock kan ta fram fantastiska asiatiska rätter med lätthet.

Visar alla 8 resultat