Brachs

Brachs representerar amerikansk godiskultur genom sin långa historia och breda sortiment av kvalitetsprodukter. Från Candy Corn till deras olika semestergodis, är Brachs ett varumärke som fortsätter att fira traditioner och skapa oförglömliga stunder.

Visar alla 4 resultat

Brachs Historia

Brachs, grundat 1904 av Emil J. Brach, är ett välkänt amerikanskt godisvarumärke som har varit en ledare i godisindustrin i över ett sekel. Företaget började med en liten butik i Chicago och har sedan dess vuxit till att bli en av de mest igenkännliga godistillverkarna i USA.

Produktlinjen: En rik och varierad portfölj

Brachs erbjuder en imponerande variation av godisprodukter, inklusive allt från traditionell hårdgodis och karameller till choklad och specialgjorda semestergodisar. Deras mest kända produkt är utan tvekan Candy Corn, en Halloween-favorit.

Godis med kvalitet och innovation

Genom åren har Brachs stått fast vid sitt engagemang för kvalitet och innovation. De har infört många nya smaker och format, samtidigt som de har bevarat de klassiska recepten som gjorde dem kända från början.

En del av godiskulturen

Brachs godis är en del av amerikansk kultur och tradition. Från julgodis och påskgodis till deras berömda Candy Corn, har Brachs godis blivit en central del av många familjetraditioner och högtidsfiranden.

Samhällsansvar och hållbarhet

Brachs engagerar sig också i samhällsansvar och hållbarhet genom olika initiativ. Deras ansträngningar inom ansvarsfull förpackning och produktionsmetoder understryker deras engagemang för miljön och samhället som helhet.

Brachs, en symbol för amerikansk godistradition

Brachs är mer än bara ett godisföretag; det är en symbol för amerikansk godistradition. Med över ett sekel av framgång och innovation fortsätter Brachs att glädja godisälskare över hela världen och håller fast vid sitt arv som ett av de mest betrodda och älskade godisvarumärkena.

Visar alla 4 resultat