Cloetta

Cloetta är ett välkänt varumärke inom sötsaker och godis. Utforska deras breda sortiment av choklad, karameller, lakrits och mer. Skäm bort dig själv och dina nära med Cloettas utsökta smaker. Läs mer här!

Visar 1–12 av 88 resultat

Smaka på Sötsakernas Magi med Cloetta

Cloetta är ett välkänt och älskat varumärke inom sötsaker och godis. Med en rik historia som sträcker sig över flera generationer, har Cloetta blivit en symbol för kvalitet, smak och glädje. Genom åren har de skapat en rad ikoniska produkter som har förtjusat smaklökar världen över.

En Värld av Sötsaker

Cloetta erbjuder ett brett sortiment av sötsaker som tilltalar både unga och gamla. Här hittar du allt från choklad, karameller och tuggummi till skumgodis och lakrits. Varje produkt är noga framtagen för att ge en enastående smakupplevelse och tillfredsställa ditt sötsug.

Chokladälskares Paradis

Cloettas chokladsortiment är fyllt med läckerheter som får chokladälskare att jubla. Här hittar du klassiker som Center, Plopp, Polly och Japp, samt spännande smakkombinationer och limited edition-varianter som får dig att vilja utforska nya smakvärldar.

Karameller för Alla Smaker

Cloettas karameller är kända för sin goda smak och höga kvalitet. Oavsett om du föredrar mjuka, sega karameller eller hårda och frasiga varianter, finns det en karamell som passar dig. Cloetta erbjuder klassiska favoriter som Ahlgrens Bilar, Läkerol och Djungelvrål, samt nya och innovativa smaker som överraskar och förför.

Lakrits med Karaktär

För lakritsälskare är Cloetta ett självklart val. Med sina lakritsprodukter som Gott & Blandat, Super Salta och Allsorts, erbjuder de lakrits i olika smaker och konsistenser för att tillfredsställa varje lakritsälskares krav och preferenser.

Skäm bort Dig Själv och Dina Nära

Oavsett om du letar efter en godbit till dig själv, ett sötsakt tillskott till festen eller en gåva till någon speciell, har Cloetta något för alla tillfällen. Deras produkter är perfekta för att skapa glädje och sprida sötsmakande stunder till dina nära och kära.

Utforska Cloettas underbara värld av smak och upptäck varför de har blivit en favorit bland sötsakskonässörer. Njut av varje tugga och låt dig förföras av den magi som bara Cloetta kan erbjuda.

Visar 1–12 av 88 resultat