Edmond Fallot

Edmond Fallot är ett framstående franskt varumärke, känt för sin senap som håller absolut högsta kvalitet. Med ett djupt rotat arv och en passion för traditionellt hantverk, erbjuder Edmond Fallot en unik och sofistikerad smakupplevelse för den globala gastronomen.

Visar alla 2 resultat

Senap från Edmond Fallot

Edmond Fallot är ett äkta och traditionellt varumärke från hjärtat av Bourgogne i Frankrike. Känd för sin exklusiva senap, har detta varumärke blivit en kär referenspunkt för finsmakare och matälskare världen över. Med ett gediget arv som sträcker sig över flera generationer och ett engagemang för högsta kvalitet och hantverksskicklighet, är Edmond Fallot synonymt med sofistikerade smaker och kulinariska upplevelser.

Historia om Edmond Fallot

Edmond Fallot började sin resa på 1920-talet, då det blev den sista familjeägda senapsfabriken i Burgundy. Genom årtiondena har företaget blivit en äkta arvsskatt, bevarande av traditionella tillverkningsmetoder som ger deras senapsprodukter en särskild, hemtrevlig kvalitet.

Produktlinje

Med en imponerande produktportfölj som sträcker sig över flera olika senapsvarianter, erbjuder Edmond Fallot en uppsjö av val för den kräsna kunden. Från deras klassiska Dijonsenap till mer äventyrliga smaker som svart vinbärssenap eller senap med dragon, garanterar varje burk av Edmond Fallot en upplevelse av gastronomisk njutning.

Hantverksmässig tillverkning

Varje produkt från Edmond Fallot är resultatet av en noggrant bevarad hantverksprocess. Senapsfröna mals på traditionella stenar för att bevara deras naturliga aromer och ge en rik och djup smak till slutprodukten. Varje burk av Edmond Fallot senap reflekterar denna företagsomfattande hängivenhet till hantverk och kvalitet.

Visar alla 2 resultat