Estrella

Estrella är mer än bara Sveriges första chipstillverkare. Estrella är ett varumärke som står för kvalitet, innovation och svensk tradition. Med ett brett sortiment och en stark historia fortsätter Estrella att inspirera och glädja snackälskare över hela landet.

Visar 1–12 av 80 resultat

Estrella: Sveriges Första och Älskade Chipstillverkare

Estrella har varit en pionjär inom den svenska snacksmarknaden sedan 1957. Med över 60 års erfarenhet och passion för snacks har varumärket satt en hög standard för smak och kvalitet.

Från Bananer till Chips: Estrellas Historia

Varumärket grundades redan 1946 av entreprenören Folke Andersson, med import av bananer. Det var först 1957 som Estrella introducerade Sveriges första potatischips, och resten är historia. Namnet ”Estrella” betyder ”stjärna” på spanska, en symbol för kvalitet och smak.

Produktsortiment: Något för Alla

Estrellas produktsortiment är rikt och varierat, med något för alla smaker:

  • Potatischips
  • Tortillachips
  • Nötter
  • Popcorn
  • Ostbågar
  • Västkustchips

Västkustchips: Kvalitet från Västkusten

Västkustchips från Estrella är smakrika och krispiga chips gjorda av naturliga råvaror med lokal prägel. Med skalet kvar och schysst svensk rapsolja erbjuder de en unik smakupplevelse.

Estrella i Göteborg: Hjärtat av Produktionen

Estrellas fabrik och huvudkontor ligger i Angered, strax utanför centrala Göteborg. Här arbetar drygt 200 snacksälskare från omkring 20 olika nationer, som samarbetar för att fylla snackshyllorna med det godaste.

Estrella och Intersnack Group

Sedan 2014 är Estrella en del av Intersnack Group, Europas största leverantör av snacks. Genom denna sammanslutning är Estrella på framkant i produktutveckling och hållbarhet, med Intersnacks Potato Chips House Of Excellence i Göteborg.

Estrella: Engagemang för Framtiden

Estrella älskar sina snacks och fortsätter att överraska med nya smaker och produkter. Genom ständig innovation och en vilja att förbättra sig strävar de efter att skapa nya smakupplevelser för kommande generationer.

Visar 1–12 av 80 resultat