Funyuns

Med nästan ett halvt århundrade av framgång i snacksindustrin, fortsätter varumärket Funyuns att erbjuda sina unika och läckra lökringsformade snacks till konsumenter över hela världen. Oavsett om du letar efter ett tilltalande snacks att njuta av på egen hand, eller något att dela med vänner och familj, är Funyuns ett utmärkt val.

Visar alla 2 resultat

Funyuns Historia

Funyuns är ett välkänt varumärke i snacksindustrin, ägt av Frito-Lay, som är en del av den multinationella mat- och dryckesjätten PepsiCo. Varumärket lanserades ursprungligen 1969 och har sedan dess blivit synonymt med sina distinkta lökringsformade snacks.

Produkter

Funyuns är mest kända för sina ikoniska lökringsformade snacks. Dessa snacks är kända för sin unika form och sina intensiva smaker. De är krispiga, salta och har en distinkt löksmak som har blivit älskad av miljontals snackälskare världen över.

Användningsområden

Funyuns lökringsformade snacks är ett populärt val för alla sorters tillfällen, från vardagligt snacksande till sociala sammankomster och fester. De är perfekta för att stilla din hungersug, som tilltugg till din favoritdryck eller för att dela med vänner och familj under en filmkväll.

Innovation och Varieteter

Medan Funyuns traditionella lökringschips fortsätter att vara en favorit bland många, har varumärket också visat en vilja att innovera och experimentera med nya smaker och produkter. De erbjuder nu en rad olika smakvarianter, inklusive Flamin' Hot och Wasabi, vilket ger kunderna ännu fler sätt att njuta av sina favoritsnacks.

Visar alla 2 resultat