General Mills

General Mills är ett globalt företag som har varit en pionjär inom livsmedelsindustrin sedan 1866. Med ett starkt engagemang för människor, planeten och gemenskapen, erbjuder de över 100 varumärken som är kända för kvalitet och innovation. Från att skapa den första sjungande radioreklamen till att utveckla den svarta lådan, fortsätter General Mills att leda vägen med sin vision om obeveklig innovation och att vara en kraft för gott.

Visar alla 4 resultat

Att förmedla det goda till världen

Från att djupt koppla samman med kunder och anställda, till genomtänkt ledarskap och hållbart inköpt mat — det goda sker genom vårt engagemang för mat, människor och planeten.

Det började med en kvarn

Sedan våra början i en kvarn i Minneapolis 1866 har General Mills alltid varit före sin tid när det gäller att tjäna med ett syfte — och vi har bara börjat.

I mer än 150 år har vi tillverkat mat med passion — haft roligt och hållit oss trogna våra värden längs vägen.

  • Mat: Vi är engagerade i att sätta människor först genom att förbättra våra produkters variation, näringsdensitet, överkomlighet och tillgänglighet.
  • Planeten: Vårt uppdrag är att stödja blomstrande bönder och samhällen samtidigt som vi regenererar planetens hälsa.
  • Människor: Vi samlar anmärkningsvärda människor, sammanbundna av vår kärlek till mat — människor som är hungriga på vad som kommer härnäst.
  • Gemenskap: Våra servicepartnerskap och anställdas engagemang är förankrade i att främja jämlikhet och bygga motståndskraftiga samhällen.

Mat för hela familjen

Att förmedla det goda till världen betyder att tjäna alla. Vår portfölj består av mer än 100 varumärken runt om i världen. Vi är kända för kvalitet, innovation och mat som familjer älskar.

Från Gold Medal Flour, den mest sålda mjölet i USA, till Nature Valley, granolabaren som inspirerade en helt ny livsmedelskategori, till Wanchai Ferry dumplings — varje General Mills-varumärke har sin egen rika historia att berätta.

En arv av innovation

General Mills grundades 1866 när Cadwallader Washburn djärvt köpte den största mjölkvarnen väster om Mississippi. Den pionjärandan lever vidare idag genom vårt ledningsteam som upprätthåller en vision av obeveklig innovation samtidigt som de är en kraft för gott.

  1. General Mills utvecklade många först, inklusive den svarta lådan, Nerf-bollar, guldstandarden inom livsmedelssäkerhet och, påstås det, den första sjungande radioreklamen — heja Wheaties.†
  2. General Mills världshuvudkontor ligger bara några kilometer från där företaget grundades, i Minneapolis, MN, USA.
  3. Idag består vår portfölj av Cheerios, Pillsbury, Betty Crocker, Nature Valley, Old El Paso, Blue Buffalo, Häagen-Dazs och många fler, vilket representerar $18,1B+ i detaljhandelsförsäljning över hela världen.

Visar alla 4 resultat