Kellogg´s

Kellogg’s är en pionjär inom växtbaserade livsmedel och strävar efter att skapa verklig förändring genom sina produkter och sitt samhällsengagemang. Med en unik blandning av frukostfavoriter och ansvarsfulla initiativ, arbetar Kellogg’s för att förbättra dagar och liv för människor över hela världen.

Visar 1–12 av 25 resultat

Kellogg's ett företaget med både själ och hjärta

Kellogg's är mer än bara ett namn i frukostflingornas värld; det är en organisation som engagerar sig i holistiskt välmående genom sin unika samling av favoritlivsmedel.

Ursprung och Vision

Kellogg's står som det ursprungliga företaget inom växtbaserade livsmedel och strävar efter att skapa verklig förändring genom att kombinera handlingar som kan göra någons dag bättre. Med ett mål att hjälpa 3 miljarder människor att ha bättre dagar fram till 2030, positionerar sig Kellogg's unikt för att göra skillnad för sina anställda, samhällen och världen. Detta är Kellogg's, ett företag med hjärta och själ.

Engagemang och Ansvar

Kellogg's är inte bara engagerade i att producera läckra frukostprodukter. De är även dedikerade till att mätta hungriga barn, skydda planeten, främja positiv näring och verka för rättvisa. Det är en mångfacetterad insats som återspeglar företagets djupa engagemang för både individen och samhället som helhet.

Kellogg's produkter

Kellogg's erbjuder en imponerande portfölj av produkter som passar varje smak och behov. Deras utbud inkluderar:

  • Breakfast Favorites & Treats
  • Cereal & Granola
  • Savory Snacks
  • Plant-Based Proteins
  • Snack Bars & Bites
  • Protein Bars & Shakes
  • Frozen Breakfast

Kellogg's är mer än bara en producent av frukostflingor och snacks. Med en djup förståelse för människors behov och en passion för positiv förändring, strävar Kellogg's efter att förbättra livet för miljarder människor världen över. Genom sin mångfald av produkter och sitt engagemang för hållbarhet och samhällsansvar, representerar Kellogg's en modell för företagsintegritet och innovation.

Visar 1–12 av 25 resultat