Kewpie

Kewpie är mer än bara ett varumärke; det är ett arv av kvalitet och en tro på att god mat kan förbättra människors liv. Genom sin legendariska majonnäs och fortsatta engagemang för innovation och förstklassig smak, fortsätter Kewpie att vara en favorit i kök runt om i världen.

Visar alla 3 resultat

KEWPIE Majonnäs – Historia

Varumärket Kewpie är känt för sin unika och läckra majonnäs, som började tillverkas och distribueras i Japan 1925 av grundaren Toichiro Nakashima. Nakashima's vision var att skapa en näringsrik produkt som kunde förbättra den japanska befolkningens fysik, och som ett resultat föddes KEWPIE Majonnäs.

Hemligheten bakom KEWPIE Majonnäs

KEWPIE Majonnäs har en smak som skiljer sig från alla andra majonnäser, och hemligheten ligger i dess ingredienser och tillverkningsprocess:

  • Äggulor: KEWPIE Majonnäs innehåller 4 äggulor per 500g, vilket är dubbelt så mycket som importerade majonnäser vid den här tiden. Aminosyrorna som genereras från äggulans protein är en nyckelfaktor för KEWPIE:s läckra, smakrika smak.
  • Naturligt Konserverad: Utan kemiska konserveringsmedel konserveras KEWPIE Majonnäs naturligt med vinäger och salt.
  • Specialdesignad Flaska: Förpackad i en unik flaska designad för att hålla syre borta, behåller KEWPIE Majonnäs sin färskhet och kvalitet längre. Den lätthanterliga squeeze-flaskan gör det också lätt att dosera rätt mängd.

Kewpie´s rv

Med en vision om att skapa en produkt som alla älskar, har Kewpie fortsatt att växa som varumärke och utvidgat sin produktlinje, men alltid med samma hängivenhet till kvalitet och smak som definierade dess ursprungliga majonnäs. Varje produkt som bär Kewpie-namnet är en symbol för näringsrik njutning, gjord med omtanke och passion.

Visar alla 3 resultat