Metin

Metin, en framstående tillverkare av traditionella turkiska godsaker sedan 1970, erbjuder en rad produkter som halva, sylt, hasselnötskräm och mer. Med export till flera länder fortsätter de att sprida sin rika kulturarv genom sina läckra produkter.

Visar 1–12 av 17 resultat

Metin Ett halvt sekel av traditionell turkisk sötma

Metin, med sitt stolta arv av att vara en professionell tillverkare av traditionella turkiska godsaker, har berikat smaklökarna hos sötsugna människor i över 50 år. Från sina blygsamma början 1970 har Metin vuxit till att bli en av de mest framstående namnen inom sektorn för turkiska delikatesser.

Produktsortiment som talar om kvalitet

Metins produktsortiment är en hyllning till den rika turkiska matkulturen. Från den krämiga och rika halvan till den söta och fruktiga sylten, varje produkt är en smakupplevelse i sig. Andra framstående produkter inkluderar hasselnötskräm, melass, sesamolja och honung. Varje ingrediens är noggrant utvald för att säkerställa den högsta kvaliteten, vilket resulterar i en oslagbar smak.

Global närvaro och export

Under varumärket ”Metin Helva” har företaget etablerat en stark närvaro på den internationella scenen. Med export till länder som Tyskland, Belgien, USA, Frankrike och många fler, har Metin blivit synonymt med autentisk turkisk sötma runt om i världen. Deras engagemang för kvalitet och äkthet har gett dem en fördelaktig position på globala marknader.

Metin Strävar efter större höjder

Trots sin imponerande framgång är Metin inte nöjd med att bara vila på sina lagrar. Företaget strävar ständigt efter att utöka sina exportlinjer och nå ut till fler kunder över hela världen. Med en outtröttlig strävan efter perfektion och en passion för innovation, ser Metin fram emot att skapa fler minnesvärda smakupplevelser för sina kunder.

Kontakt och ytterligare information

För den som är intresserad av att utforska Metins utsökta sortiment eller har några frågor, erbjuder företaget en omfattande webbplats med all nödvändig information. Besökare uppmanas att utforska webbplatsen och ställa eventuella frågor de måtte ha.

Visar 1–12 av 17 resultat