Mivitotal

Mivitotal är mer än bara ett varumärke; det är en livsstil som stöder och främjar hälsa för alla åldrar och behov. Med en historia av kvalitet och innovation, erbjuder Mivitotal en komplett lösning för din familjs välbefinnande. Från barn till seniorer, från hår och hud till solälskare, Mivitotal har något för alla, varje dag.

Endast ett sökresultat

Mivitotal – En Fullständig Lösning för Familjens Hälsa

Mivitotal är inte bara ett namn, det är en filosofi som står för en heltäckande lösning för hela familjens hälsobehov. Från barn till seniorer, män och kvinnor, Mivitotal erbjuder ett brett sortiment av vitaminer och mineraler som är skräddarsydda för varje livsfas och behov.

Tillskott för Alla

Mivitotal har något för alla. Oavsett om du söker stöd för hår, hud, naglar eller bara vill njuta av solen, har Mivitotal en produkt för dig. Med specialanpassade mineraler som magnesium och vitaminer som B-vitamin, erbjuder Mivitotal en mångsidig lösning för hela familjen – inklusive farmor och morfar!

Flexibla och Hållbara kosttillskott

Med produkter som finns i form av flytande, tabletter, brustabletter och kapslar, kan du enkelt välja det som passar dina behov bäst. Mivitotals tabletter och flytande produkter är svensktillverkade och kommer i hållbart producerade förpackningar av växtbaserad plast. Det är en del av Mivitotals engagemang för miljön och framtida generationer.

Mivitotal – Kvalitet är ett ledord

Mivitotal har varit en pålitlig del av den svenska marknaden sedan 1992. Genom åren har varumärket expanderat och blivit ett av de största inom multivitaminer och mineraler i hela Norden. Som en del av Midsonakoncernen fortsätter Mivitotal att vara en föregångare inom hälsa och välbefinnande.

Endast ett sökresultat