Motatos

Upptäck det nya varumärket By Motatos från Matsmart och upplev en serie av hållbara basvaror som pasta, bönor, olivolja och krossade tomater. Med fokus på att minska matsvinnet och främja hållbara matsystem, strävar By Motatos efter att erbjuda produkter av hög kvalitet som inte kompromissar med smak och hållbarhet. Varje köp av By Motatos stödjer även organisationen The Hunger Project för att bekämpa hunger och fattigdom runt om i världen.

Visar 1–12 av 37 resultat

Upptäck hållbara basvaror med By Motatos

By Motatos är Matsmarts egna varumärke som erbjuder ett brett sortiment av hållbara basvaror för dina matinköp. Med fokus på att minska matsvinnet och göra en meningsfull inverkan har By Motatos utvecklat en serie produkter som gör det enklare och mer hållbart att handla.

En skafferikollektion för hållbarhet och smak

By Motatos erbjuder en varierad skafferikollektion med välkända favoriter, inklusive pasta, bönor, olivolja och krossade tomater. Varje produkt har noggrant utvalda ingredienser och tillverkas med fokus på både kvalitet och hållbarhet. Oavsett om du behöver en bas för en läcker pasta, en smakrik bönrätt eller en god sås, finns det en By Motatos-produkt för dig.

Stöd The Hunger Project och minska matsvinnet

Genom att välja By Motatos bidrar du till att bekämpa hunger och fattigdom runt om i världen. En procent av vinsten från By Motatos eller minst 100 000 kronor per år doneras till organisationen The Hunger Project. Genom ditt köp av By Motatos-varor blir du en del av denna viktiga insats för att göra en positiv skillnad i samhället.

Smakfulla val för en hållbar framtid

Med By Motatos kan du njuta av goda och hållbara basvaror samtidigt som du minskar matsvinnet. Varje produkt är utformad med omsorg för att ge dig en smakupplevelse av hög kvalitet. By Motatos strävar efter att vara en del av lösningen på matavfallet genom att erbjuda produkter som håller hög standard och bidrar till en mer hållbar framtid.

Utforska sortimentet av By Motatos

Upptäck det breda utbudet av By Motatos och hitta de perfekta basvarorna för dina matlagningsbehov. Oavsett om du vill laga en klassisk pasta, en mustig bönrätt eller en smakrik sås, finns det en produkt som passar dig. Ge dina maträtter en extra touch av smak och samtidigt göra en positiv inverkan på miljön med By Motatos.

Visar 1–12 av 37 resultat