Nestle

Nestlé är ett globalt företag med över 150 års erfarenhet inom näring, hälsa och välmående. Med 275 000 anställda och närvaro i 188 länder, arbetar Nestlé med innovation för att förbättra livskvaliteten och bidra till en hälsosammare framtid, samtidigt som de skyddar planeten. Nestlé äger för tillfället över 2000 varumärken.

Visar 1–12 av 42 resultat

Nestlé: The Good Food, Good Life Company

Nestlé är mer än bara en livsmedelsproducent; det är ett företag som tror på kraften i mat att förbättra liv. Med sitt slagord ”Good food, Good life,” förpliktigar sig Nestlé att leverera produkter som både ger näring och glädjer sinnena.

Hos Nestlé strävar man efter att erbjuda mat som hjälper husdjur att blomstra, barn att växa upp friskt och föräldrar att åldras graciöst. Men det handlar inte bara om idag. Nestlé inser att vad som är bra idag kanske inte räcker till imorgon. Med tanke på utmaningen att tillgodose behoven hos 10 miljarder människor till 2050 på ett ansvarsfullt och hållbart sätt, sätter Nestlé ständigt nya gränser för vad som är möjligt med mat, dryck och näringshälsolösningar.

Med över 150 års erfarenhet inom nutrition, hälsa och välbefinnande, har Nestlé en stolt tradition av innovation. Företaget har idag cirka 275 000 anställda, fler än 2 000 varumärken och närvaro i 188 länder. Från dess blygsamma början 1866, har Nestlés uppdrag att förbättra liv kvarstått oförändrat. Nestlé strävar efter att skapa större njutning, bättre hälsa, och göra god näring tillgänglig och överkomlig, allt medan de skyddar den planet som vi kallar hem.

Nestlé är inte bara en del av livsmedelsbranschen; det är en katalysator för förändring, en innovatör för hälsa och välbefinnande, och en förespråkare för ansvarsfull och hållbar praxis. Det är Nestlé, ett företag som livnär, inspirerar och tar oss alla ett steg närmare en bättre framtid.

Visar 1–12 av 42 resultat