OLW

OLW, detta älskade varumärk som har försett svenska folket med utsökta snacks och njutning i över 90 år. Med en bred portfölj av produkter som spänner över chips, snacksblandningar och dippsåser har OLW blivit en självklarhet på fester, mysiga hemmakvällar och alla tillfällen när du bara vill unna dig något gott. Upptäck smakrika och kvalitativa produkter från OLW idag!

Visar 1–12 av 107 resultat

Upptäck OLW – Sveriges Favorit när det Gäller Snacks och Njutning

Välkommen till OLW, det älskade varumärket som har försett svenska folket med utsökta snacks och njutning i över 90 år. Med en bred portfölj av produkter som spänner över chips, snacksblandningar och dippsåser har OLW blivit en självklarhet på fester, mysiga hemmakvällar och alla tillfällen när du bara vill unna dig något gott.

Hos OLW är kvalitet och smak i fokus. Varje produkt är noggrant framtagen med omsorg om de bästa råvarorna och den perfekta kombinationen av ingredienser. OLW-chipsen är gjorda av noggrant utvalda potatisar och tillagas till perfektion för att ge dig en knaprig och smakrik upplevelse. Snacksblandningarna är noggrant komponerade för att erbjuda en härlig variation av smaker och texturer.

OLW är även känt för sina innovativa smakkombinationer och spännande produkter som sätter guldkant på dina smakupplevelser. Från klassiker som Sourcream & Onion till nyskapande smaker som Smetana & Dill, finns det något för alla smaklökar.

Men OLW handlar inte bara om smak, det handlar också om att skapa gemenskap och njutning. OLW har blivit en del av svenska traditioner och högtider och bidrar till att skapa minnesvärda stunder tillsammans med vänner och familj.

Så oavsett om du letar efter chips att njuta av framför tv:n, snacks att dela med vännerna eller ett smakrikt tillbehör till din middag, så kan du lita på OLW för att ge dig kvalitet, smak och en underbar stund av njutning.

Visar 1–12 av 107 resultat