Pfanner

Pfanner är ett familjeägt företag som är känt för sina kvalitetsdrycker. Med över 160 års erfarenhet och ett starkt engagemang för kvalitet och hållbarhet, fortsätter Pfanner att erbjuda ett brett utbud av läckra och uppfriskande drycker som uppskattas av konsumenter världen över.

Visar alla 8 resultat

Pfanners historia

Pfanner är ett familjeägt företag som har sina rötter i Hard, Österrike, där det grundades av visionären Paul Pfanner år 1856. Från sina blygsamma början som ett litet frukt- och vinodlingsföretag har Pfanner utvecklats till ett globalt märke som är känt för sina kvalitetsdrycker.

Produkter

Pfanner är mest känt för sina iste-drycker, men de erbjuder även ett brett sortiment av andra läskande drycker, inklusive juice, nectars och många olika sorters te. Alla deras produkter framställs med omsorg och engagemang för kvalitet, vilket innebär att de endast använder de bästa ingredienserna för att skapa sina drycker.

Kvalitet och Hållbarhet

Företaget har alltid haft ett starkt engagemang för kvalitet och hållbarhet. De använder sig av noggrant utvalda råvaror, och för att säkerställa den högsta kvaliteten, har de strikta kvalitetskontroller på alla steg i tillverkningsprocessen. Dessutom är Pfanner engagerade i hållbarhetsfrågor och arbetar kontinuerligt för att minimera sin miljöpåverkan.

Internationellt Erkännande

Idag är Pfanner ett internationellt erkänt varumärke och deras drycker säljs över hela världen. Trots sin globala närvaro har de lyckats behålla sitt familjeföretagskänsla och sin hängivenhet för att skapa exceptionella drycker.

Visar alla 8 resultat