Pocky

Från dess födelse som en chokladöverdragen kexpinne till dess status som en älskad global snack, har Pocky fortsatt att glädja människor i alla åldrar. Oavsett om du redan är ett fan eller nyfiken på att prova, finns Pocky här för att erbjuda en bit av lycka och hjälpa dig att skapa dina egna Pocky-minnen.

Visar 1–12 av 35 resultat

Pocky – En Japansk Delikatess

Med sina utsökta chokladöverdragna kex har Pocky varit en del av det japanska livet sedan 1966 och har njutits av generationer av familjer runt om i världen. Det är en enkel men genial kombination av högkvalitativ, krämig choklad och kexens krispighet som ger Pocky dess oemotståndliga smak.

Den Röda Lådan som Håller Lycka Inuti

Ikonisk, funktionell och minnesvärd, Pockys röda låda har fört med sig leenden till ansikten över hela jorden. Den stiliga förpackningen är perfekt för att ta med på språng, bekvämt placerad i fickan, i väskan eller helt enkelt i handen.

Skapandet av Pocky

Pocky lanserades 1966 av det japanska företaget Ezaki Glico Co., Ltd., som en del av deras familj av fina livsmedel. I början doppades dessa kex för hand i choklad, vilket lämnade en del av kexet bar. Denna unika design blev en praktisk funktion under doppningsprocessen och blev en användbar fördel medan man åt Pocky, vilket tillät multitasking utan att få choklad på händerna.

Varianter och Användning

Förutom den ursprungliga chokladsmaken har nya smakvarianter som Pocky Strawberry och Pocky Cookies & Cream introducerats. Pocky är populär vid fester, kontorspauser, studiepauser och fungerar utmärkt som garnering till glass eller som kakedekorationer.

En Delad Upplevelse

Med många pinnar i varje förpackning är Pocky perfekt för att dela när som helst, var som helst och med vem som helst. Det är en känsla av nostalgi som binder samman vänner och familj, och inbjuder till trevliga minnen från tider som tillbringades tillsammans med en låda Pocky.

Visar 1–12 av 35 resultat