Pringles

Pringles fortsätter att vara en ledare inom snacksindustrin, älskad för sin kreativa smakprofil, ikoniska förpackning och omisskännliga chipsform. Med sin kontinuerliga innovation och kärlek för smaker, är Pringles ett varumärke som snackälskare över hela världen litar på och njuter av.

Visar 1–12 av 29 resultat

Pringles Historia

Pringles är ett internationellt erkänt varumärke av potatischips som ägs av Kellogg Company. Ursprungligen utvecklades och lanserades av Procter & Gamble 1967 i USA, har Pringles sedan dess vuxit till en global sensation, älskad av snacksälskare över hela världen.

Uppkallat efter Pringle Drive i Cincinnati, där två av Procter & Gambles anställda bodde, var Pringles utformade för att lösa problemet med bräckliga, oljiga chips som var ojämnt belagda med smakämnen. Genom att skapa ett chip med en enhetlig form och storlek och packa dem i en ikonisk cylindrisk burk, revolutionerade Pringles snackindustrin.

Produktsortiment

Pringles är mest kända för sina unikt formade chips som finns i en mängd olika smaker. Från de traditionella smakerna som Sour Cream & Onion och Original till mer äventyrliga sorter som Pizza, Ranch och Salt & Vinegar, har Pringles något att erbjuda för alla smaklökar.

Innovation och Expansion

Pringles är kända för sin innovationsanda, ständigt utvecklar och testar nya smaker för att hålla sitt produktsortiment spännande och relevant. Varumärket har också expanderat till att inkludera Pringles Wavy, en serie av chips med en mer robust textur och djärvare smaker.

Global Påverkan

Pringles globala räckvidd är omfattande. Varumärket är nu tillgängligt i över 140 länder och dess chips tillverkas i flera platser över hela världen. Den distinkta Pringles-burken, med sin karaktäristiska form och Mr. Pringle's ansikte, är omedelbart igenkännlig globalt.

Visar 1–12 av 29 resultat