Sante

Sante är ett framstående familjeägt företag som specialiserar sig på hälsosamma livsmedel. Sedan grundandet 1992 har de vuxit till att bli en ledande aktör på marknaden, både i Polen och internationellt. Med ett brett sortiment av högkvalitativa produkter, en stark tro på kvalitet och ett engagemang för kundernas hälsa, fortsätter Sante att sätta standarden inom hälsosam mat.

Visar alla 4 resultat

Om Sante

Sante är ett familjeägt företag som grundades 1992 av Andrzej Kowalski tillsammans med sina bröder, Wojciech och Marek. Företaget är känt för sina högkvalitativa produkter och sitt engagemang för kundernas hälsa. Idag är Sante en ledande aktör på marknaden för hälsosam mat, både i Polen och internationellt. Med ett brett och varierat sortiment som omfattar cirka 250 produkter, inklusive frukostprodukter, kex, kli, vetebars, gryn, nötter, torkad frukt, grönsaksspreads och mycket mer, har Sante något för alla.

Produktsortiment

Sante erbjuder en mängd unika produkter, bland annat högkvalitativt havrekli med högt fiberinnehåll, lågnatriumhavssalt, Granola, Fital, Musli Lo och Smart Teens – frukostflingor för barn. De erbjuder även GO ON!-märket, som inkluderar produkter som jordnötssmör och proteinbars, samt ”Jordens skatter”-serien med superfoods. Santes produkter är fria från konstgjorda tillsatser, vilket gör dem till ett stolt val för företaget.

Mission och värderingar

Santes mission är att erbjuda högkvalitativa livsmedel som positivt påverkar kundernas hälsa och välbefinnande. De strävar också efter att sprida kunskap om hälsosam kost och livsstil. Genom att kombinera den senaste vetenskapliga forskningen med aktuella mattrender producerar Sante produkter som är näringsrika och smakrika. Utöver detta engagerar sig Sante i hälsofrämjande utbildning genom att organisera konferenser, föreläsningar och nationella evenemang med experter inom hälsa.

Kvalitetsgaranti

Sante följer strikt de gällande kvalitetsstandarderna och kontrollerar hela produktionsprocessen, från råvaror till förpackning. De använder den senaste tekniken för att säkerställa att deras produkter håller högsta kvalitet och enhetlighet. Allt detta övervakas noggrant av specialiserad personal och kvalitetsavdelningen.

Historia och framgångar

Sedan starten 1992 har Sante uppnått flera framstående framgångar. De har vunnit flera utmärkelser, inklusive ”SUPERBRANDS 2022” inom kategorin ”hälsosam mat”. De har även expanderat sitt sortiment och introducerat innovativa produkter på marknaden, vilket har stärkt deras position som en ledande aktör inom hälsosam mat.

Visar alla 4 resultat