Sproud

Sproud är mer än bara ett varumärke; det är en rörelse som strävar efter att förändra hur vi ser på och konsumerar växtbaserade produkter. Med en stark inriktning på smak, hälsa och hållbarhet erbjuder Sproud en unik och tilltalande upplevelse som gör det enkelt och gott att välja växtbaserat.

Visar alla 4 resultat

Om Sproud: En Revolution inom Växtbaserade Produkter

Sproud är ett banbrytande varumärke som har som mål att skapa växtbaserade produkter som är så goda att du inte saknar mejeriprodukter. Genom att erbjuda smakfulla och hållbara alternativ till mejeri, strävar Sproud efter att bidra till ett helt hållbart jordbrukssystem.

Sproud Pea M*lk: Bättre än Mejeri

Sproud pea m*lk är mejerialternativet som smakar ännu bättre än mejeri. Tillverkad av hållbara gula splitärter, är den låg på socker och rik på protein. Den passar perfekt till allt från flingor till din nymalda, enkla ursprungskaffe. Faktum är att några av världens bästa baristor säger att Sproud smakar ännu bättre i kaffe än mejeri.

Hur Sproud Tillverkas

  1. Minimala Mil: Sprouds gula splitärter odlas av deras bönder i Frankrike och mals till ett lätt pulver för att minska koldioxidutsläpp vid transport till Sverige.
  2. Protein Power: Med en patenterad extraktionsteknik isoleras ärtproteinet och skapar ett unikt pulver med neutral smak. Det omvandlas sedan till högkvalitativ ärtm*lk som smakar som mjölk, inte ärtor.
  3. Perfekt Blandning: Därefter blandas det med hjärthälsosamma omegaoljor, färskt vatten och en skräddarsydd vitaminblandning. Denna silkeslena växtm*lk skummar som mejeri och är packad med protein, inte socker.
  4. Från Oss till Dig: För att minska koldioxidutsläpp är Sprouds återvinningsbara Tetra Pak-förpackningar tillverkade av 88% återvunnet material och håller Sproud färsk i 12 månader utan kylning.

Var Skillnaden. Var Sproud.

Genom att skapa de godaste, hälsosammaste och mest hållbara mejerialternativen på jorden gör Sproud det enkelt att välja växtbaserat. Sproud är bättre för dig, bättre för planeten och bättre för ditt kaffe. Var skillnaden. Var Sproud.

Visar alla 4 resultat