Squishmallows

Älskade Squishmallows – gosiga och mjuka gosedjur som erbjuder komfort och glädje för alla åldrar. Upptäck olika storlekar, inklusive Squishmallows 19 cm, 30 cm, 40 cm, 50 cm, 60 cm, 80 cm och 100 cm. Lär känna Squishmallows drake och squishies mellow för extra spänning och fantastiska lekmöjligheter. Hitta din perfekta Squishmallow och skapa en speciell relation med dessa bedårande vänner.

Endast ett sökresultat

Utforska magin med Squishmallows – mjuka och gosiga vänner för alla åldrar

Squishmallows är ett populärt varumärke som erbjuder en fantastisk kollektion av mjuka och gosiga gosedjur. Dessa bedårande vänner har snabbt blivit älskade av både barn och vuxna världen över. Med sin unika design och oemotståndliga mjukhet sprider Squishmallows glädje och lycka till alla som äger dem.

Squishmallows – perfekta sällskapet i alla storlekar

Squishmallows kommer i olika storlekar för att passa olika preferenser och behov. Oavsett om du vill ha en mysig kompis att krama eller en stor gosedjur som blir en imponerande inredningsdetalj, så finns det en Squishmallow för dig. Utforska följande storlekar:

Squishmallows 19 cm

Squishmallows i 19 cm är perfekta att ta med överallt. Dessa små och förtjusande vänner får plats i väskan eller fickan och kan vara med dig varje dag.

Squishmallows 30 cm

Med Squishmallows i 30 cm får du en något större och mer gosig vän att krama och mysa med. Dessa är perfekta för lek och som sällskap i sängen.

Squishmallows 40 cm

Squishmallows i 40 cm ger dig ännu mer att älska och krama. Dessa större gosedjur blir en fin inredningsdetalj och ger en extra dimension av mysighet i rummet.

Squishmallows 50 cm

Med Squishmallows i 50 cm får du en imponerande gosedjur att krama och ha som en stor och gosig sängkamrat. Dessa blir definitivt en iögonfallande favorit i rummet.

Squishmallows 60 cm

Squishmallows i 60 cm ger en ännu större portion av gosighet. Dessa mjuka och följsamma vänner ger dig extra mycket kramglädje och kan bli en fin inredningsdetalj i rummet.

Squishmallows 80 cm

För ännu mer gosighet och komfort, välj Squishmallows i 80 cm. Dessa stora gosedjur blir en perfekt följeslagare för att krama och mysa med.

Squishmallows 100 cm

Om du letar efter en riktig jätte av gosighet är Squishmallows i 100 cm perfekt för dig. Dessa stora och mjuka gosedjur blir definitivt en imponerande närvaro i rummet.

Utforska magin med Squishmallows drake och squishies mellow

Inom Squishmallows-sortimentet hittar du även speciella karaktärer och teman. En av dessa är Squishmallows drake, en bedårande och fantasifull vän som tar barnets lek och fantasi till nya höjder. Dessutom finns det squishies mellow, små och mjuka figurer som är perfekta att klämma och krama.

Squishmallows är mer än bara gosedjur – de är älskade följeslagare och magiska vänner som sprider glädje och värme vart de än går. Utforska hela kollektionen av Squishmallows och låt dem bli en del av ditt liv.

Endast ett sökresultat