Tweek

Tweek är varumärket som revolutionerar godisindustrin med sina sockerfria, fiberrika och naturliga godisprodukter. Välj Tweek för en hälsosam och tillfredsställande godisupplevelse.

Visar 1–12 av 34 resultat

Tweek – Godiset som förändrar spelet

Tweek är ett revolutionerande varumärke inom godisindustrin. Med en stark tro på att godis inte behöver vara skadligt för hälsan, startade Tweek sin resa för att skapa sockerfria, fiberrika godisprodukter som är både smakrika och hälsosamma. Med ett fokus på naturliga ingredienser och innovativa produktionsmetoder, har Tweek lyckats skapa en serie av godisprodukter som är älskade av både barn och vuxna.

Tweeks historia handlar om engagemang och passion för att skapa en hälsosammare alternativ till traditionellt godis. Med sin unika kombination av naturliga färgämnen, ingen tillsatt socker och högt fiberinnehåll, står Tweek i spetsen för den växande trenden mot mer hälsosamma godisalternativ.

Produktsortimentet hos Tweek

Tweeks produktsortiment inkluderar allt från läckra gelégodis till smaskiga chokladdoppade snacks. Trots att de är fria från tillsatt socker, kompromissar Tweek inte på smaken. Varje produkt i deras sortiment är noggrant formulerad för att ge en smakupplevelse som är lika tillfredsställande som traditionella godisalternativ.

Tweek använder endast naturliga färgämnen i sina produkter, vilket gör dem till ett tryggare val för alla, särskilt barn. Dessutom bidrar det höga fiberinnehållet i deras godis till en mättnadskänsla, vilket gör Tweeks godis till ett bra alternativ för dem som söker ett hälsosamt mellanmål.

Varför välja Tweek för ditt godissug

Att välja Tweek innebär att välja ett hälsosammare alternativ utan att offra smaken. Med sitt fokus på naturliga ingredienser, ingen tillsatt socker och högt fiberinnehåll, gör Tweek det enkelt att njuta av ditt favoritgodis utan skuldkänslor.

Med Tweek kan du ha ditt godis och äta det också – allt i en hälsosam, god och ansvarsfull förpackning.

Tweek – En banbrytande rörelse inom godisindustrin

Tweek har sina rötter i det lilla köket i centrala Stockholm, där grundaren Åsa Rosén började sin resa. Efter en period av utmattning utforskade Åsa nya råvaror och kostförändringar för att återhämta sig, vilket utmynnade i ett helt nytt intresse och till slut en revolutionerande idé – att skapa en typ av godis som är fri från tillsatt socker, men ändå smakar lika bra som traditionellt godis. Genom att skapa naturligt söta godbitar baserade på ingredienser med hälsofördelar, föddes Tweek.

Uppdraget och utmaningarna hos Tweek

I dagens värld, där vi står inför många hälsohot, strävar Tweek efter att erbjuda nya, mer fördelaktiga alternativ. Med stolthet erbjuder de en ny typ av godis som innehåller färre kalorier jämfört med traditionellt godis, inget tillsatt socker, kostfibrer och smaker och färger från naturen. Tweek vill uppmuntra alla att göra smartare val i vardagen.

Tweek – Modifiera, finjustera och förbättra

Tweek, som kommer från det engelska ordet ”tweak”, symboliserar deras strävan att förbättra och finjustera traditionellt godis för att skapa en produkt som är bättre för vår hälsa. Med ett kreativt och lekfullt tillvägagångssätt i deras kommunikation, strävar Tweek efter att utbilda och inspirera utan pekpinnar eller pretentioner. De är stolta över att kunna erbjuda en produkt som tillfredsställer både kropp och själ.

Resa och framstegång för Tweek

Från starten i ett litet kök i Stockholm 2015, har Tweek nu vuxit till att bli en populär aktör på godismarknaden. De har listats hos flera stora återförsäljare, inklusive Ica och Coop i Sverige, och har expanderat till marknader över hela världen, från Europa till Kina. Dessutom har de skapat en engagerad community av ”Sweet Pilots” och ”Tweek Ambassadors”, som aktivt bidrar till varumärkets utveckling och spridning.

Visar 1–12 av 34 resultat