Van Holten Pickles

Van Holten’s Pickles är mer än bara pickles; det är en tradition och en del av det kulinariska arvet sedan 1939. Med en bred variation av produkter som tillgodoser olika smakpreferenser, fortsätter de att vara ett populärt val bland pickles-älskare världen över.

Visar alla 9 resultat

Om Van Holten's Pickles

Van Holten's Pickles är en framstående producent av inlagda gurkor som har vunnit folkets hjärtan runtom i världen. Med ett brett utbud av smaker och storlekar har de lyckats skapa en unik plats på marknaden för inlagda gurkor och andra relaterade produkter.

Historik och Tradition

Van Holten's Pickles, med en stolt historia som går tillbaka över 100 år, har alltid varit engagerade i att erbjuda kvalitetsprodukter. Deras traditionella recept och tillverkningsprocesser har förts vidare genom generationer, vilket garanterar en äkta och genuin smakupplevelse.

Olika pickles från Van Holten

  • Inlagda Gurkor: Från klassiska dill till kryddiga varianter, Van Holten's har en gurka för varje smakprofil.
  • Pickles Relaterade Produkter: Utöver deras berömda gurkor erbjuder de även andra produkter som inlagda grönsaker och såser.
  • Förpackningsalternativ: Produkterna är tillgängliga i olika förpackningsstorlekar, perfekt för både individuell njutning och familjemåltider.

Van Holten står för Kvalitet

Van Holten's Pickles är kända för sin kvalitet och hantverk. Med noga utvalda råvaror och strikta kvalitetskontroller garanterar de att varje produkt lever upp till kundernas förväntningar.

Engagemang för Hållbarhet

Varumärket har också ett starkt engagemang för miljön och hållbarhet. Genom att stödja lokala bönder och använda miljövänliga förpackningar strävar de efter att minimera sin påverkan på planeten.

Är Van Holtens pickles veganiska?

Även om Van Holten's produkter inte är certifierade som veganska, har företaget utfärdat ett tydligt ställningstagande. Det gäller för alla sina produkter. Detta markerar deras engagemang för att erbjuda alternativ som är anpassade för dem som följer en vegansk livsstil.

Enligt vad Van Holten's själva säger angående veganska pickles så innehåller deras produkter varken kött, fisk eller fågel. Vidare är de fria från animaliska produkter och biprodukter som ägg, mejeriprodukter och honung. Även förpackningsmaterialen är framställda utan användning av animaliska produkter som läder, siden, päls eller ull.

Van Holten's tar även hänsyn till veganism i sina saneringsprotokoll och använder inte tvålar som är härledda från animaliska produkter. Genom att stå för dessa principer visar Van Holten's sitt engagemang för att vara inkluderande och erbjuda produkter som kan njutas av en bred publik, inklusive de som följer en strikt vegansk kost.

Visar alla 9 resultat