Van Slooten

Van Slooten, etablerades i Nederländerna 1916 och är kända för sitt breda sortiment av läcker lakrits. Med en stark betoning på kvalitetsingredienser från både Nederländerna och andra europeiska länder, erbjuder Van Slooten en autentisk smakupplevelse. Trots variationer i blandningens proportioner, förblir företagets engagemang för kvalitet konstant.

Visar alla 10 resultat

Om Van Slooten

Van Slooten, etablerat i januari 1916, är känt för sin långa resa mot framgång inom godisindustrin. Som smakmästare producerar Van Slooten-fabriken ett brett sortiment av läckra godsaker som distribueras över hela världen. Med sina rötter i Nederländerna, är Van Slooten stolta över att använda högkvalitativa ingredienser, varav många kommer direkt från Nederländerna och andra europeiska länder.

Var kommer lakritsen och övriga ingredienser från?

Van Slootens produkter tillverkas i deras fabrik i Nederländerna. Ingredienser som socker och glukosfruktossirap kommer från Nederländerna, medan melass och salmiaksalt hämtas från europeiska länder. Lakritsrotextakt och lakritsrotpulver kommer både från europeiska länder och länder utanför Europa.

Innehåller Van Slootens produkter allergener?

För den mest aktuella informationen om allergener i Van Slootens produkter, vänligen konsultera den kompletta översikten.

Van Slooten varierar för bästa resultat

Sammansättningen i Van Slootens produkter kan variera. Ibland kan det finnas mer eller mindre av vissa sorter i en förpackning. Produkterna blandas i en vibrerande bricka innan förpackning, vilket kan leda till ojämn fördelning av smaker. Tekniken för att uppnå exakt rätt proportioner är inte perfekt, vilket kan resultera i att blandningen inte alltid är jämnt fördelad.

Visar alla 10 resultat