Zeta

Zeta är varumärket för alla som älskar Medelhavsmat och värdesätter högkvalitativa råvaror. Med sitt omfattande sortiment av produkter kan Zeta förvandla vilken måltid som helst till en smakresa till Italien och Medelhavet.

Visar alla 7 resultat

Om Zeta

Zeta är ett familjeägt företag med italienska rötter som har blivit synonymt med kvalitet och autentiska smaker från Medelhavet. Företaget startade på 60-talet med att importera olivolja från Italien till Sverige och har sedan dess vuxit och breddat sitt sortiment till att omfatta en mängd produkter med Medelhavet i fokus. Idag inkluderar deras produktutbud allt från olivoljor och pasta till pesto, tapenader och tomater.

Varför välja Zeta?

Med sin passion för matkultur och kvalitet är Zeta ett självklart val för den matlagningsintresserade som söker äkta råvaror med ursprung i Medelhavet. Företaget lägger stor vikt vid att hitta rätt producenter och bästa råvarorna för sina produkter. Detta har resulterat i ett brett sortiment av produkter som inte bara smakar fantastiskt utan även håller en hög kvalitetsnivå.

Zetas produkter

Zeta erbjuder ett brett sortiment av matvaror och ingredienser som ger alla hemmakockar möjligheten att skapa autentiska Medelhavsinspirerade rätter. Oljor, pasta, såser, inläggningar och kryddor är bara några av de produkter som du hittar i deras utbud. Oavsett om du planerar en italiensk middag med familjen eller vill njuta av en snabb och lätt medelhavsmåltid, har Zeta de produkter du behöver.

Visar alla 7 resultat