Haribo

Haribo är mer än bara en godistillverkare; det är ett varumärke som förkroppsligar glädje, kreativitet och innovation. Genom en ständig strävan efter excellens och en djup kärlek till godis har Haribo cementerat sin plats som en av de mest framstående godistillverkarna i världen och i Sverige.

Visar 1–12 av 263 resultat

Haribos stora framgångar

Haribo är en tysk godisproducent som grundades av Hans Riegel i Bonn 1920. Namnet är en kombination av första bokstäverna i Hans Riegel, Bonn. Företaget är mest känt för sin legendariska produkt Goldbären, eller guldiga björnar som vi känner till dem, och har vuxit till en av världens mest framstående godisproducenter.

Historia

Haribo har en rik historia som sträcker sig över hundra år. Det började med att Familjen Hans Riegel skapade en gelébjörn, den första gummygodisen någonsin. Företaget växte snabbt och blev en favorit i Tyskland och sedan i hela världen. Under årens lopp har Haribo fortsatt att innovera och expandera sin produktlinje.

Internationell Närvaro

Haribo är verksamt i över 100 länder och har flera fabriker runt om i Europa. De har även en stark närvaro i Sverige, där de är en av de mest populära godistillverkarna. Företagets globala framgång bygger på en kombination av hög kvalitet, kreativ marknadsföring och en stark känsla av tradition.

Produktutbud

  • Guldbären: De ursprungliga gelébjörnarna och Haribos flaggskeppsprodukt.
  • Happy Cola: Colaflaskor med en autentisk smak av cola.
  • Tangfastics: En syrlig blandning av gelégodis.
  • Starmix: En blandning av Haribos mest älskade produkter.
  • Maoam: Fruktig kola i olika smaker.
  • Och många fler produkter som riktar sig till olika smaker och preferenser.

Haribo på den Svenska Marknadaden

I Sverige är Haribo känd för sina läckra gelégodisar och har blivit ett favoritmärke för godisälskare i alla åldrar. Genom ett brett utbud av produkter och smaker fortsätter Haribo att vara en ledande aktör på den svenska marknaden.

Visar 1–12 av 263 resultat