Salta katter

KLassikern Salta Katter finner du det klassiska svenska godiset, känt och älskat för sin distinkta smak av saltlakrits. Dessa kattformade läckerheter har varit en del av den svenska godisrepertoaren i decennier, och ger både unga och gamla en glädjefylld smakupplevelse med sitt karaktäristiska utseende och unika smak.

Visar 1–12 av 13 resultat

Salta Katter – En svensk godisklassiker

Salta Katter är mer än bara ett godis – det är en bit av svensk nostalgi. Sedan lanseringen i mitten av 1900-talet har Salta Katter erövrat hjärtan med sin kraftiga och distinkta saltlakritssmak. Tillverkad i form av en liten katt, är Salta Katter lätt att känna igen och svår att motstå för alla som älskar saltlakrits.

En unik saltlakritsupplevelse

Det som gör Salta Katter speciella är deras unika kombination av smak och konsistens. Tillverkade med noggrant utvalda ingredienser för att skapa den perfekta saltlakritssmaken, erbjuder de en intensiv smakupplevelse som varar länge. De har en fast, men ändå något seg konsistens, vilket gör varje tugga till ett äkta nöje.

En del av den svenska godiskulturen

Salta Katter är mer än bara ett godis – de är en del av den svenska godiskulturen. Genom åren har de blivit en favorit på lösgodishyllorna och en omistlig del av många människors godisfavoriter. Oavsett om de används som ett nöje att dela med vänner och familj eller som en speciell behandling att njuta av på egen hand, fortsätter Salta Katter att sprida glädje med varje bit.

Visar 1–12 av 13 resultat