Pasta

Tänk på hur rationellt det är med pasta storpack. Välj mellan en mängd olika pastaformer och stilar, och upptäck hur enkelt och prisvärt det är att alltid ha pasta tillgängligt för alla dina matlagningsbehov.

Visar 1–12 av 404 resultat

Pasta – Universell och tidlös maträtt för alla tillfällen

Pasta är ett mångsidigt livsmedel, älskat över hela världen för dess smak, textur och förmåga att anpassa sig till nästan vilken maträtt som helst. Från Italien, där pasta har sina rötter, har denna maträtt spridit sig över hela världen och blivit en stapelvara i många olika kök. I denna kategori hittar du ett omfattande utbud av olika pastatyper, perfekta för att tillfredsställa din lust till den här smakrika och tillfredsställande rätten.

Vi har pasta av alla former och storlekar: spaghetti, penne, fusilli, lasagneplattor och många fler. Varje typ har sin egen unika form och struktur, vilket ger olika smaker och texturer när de kombineras med olika såser och tillbehör. Oavsett vilken pasta du väljer, kan du vara säker på att du får en produkt som är tillverkad med omsorg och kvalitet.

Specialvarianter av pasta

För de som följer speciella dieter, erbjuder vi också ett urval av specialvarianter som fullkornspasta, glutenfri pasta och proteinberikad pasta. Dessa alternativ gör att alla, oavsett kostbehov, kan njuta av en läcker pastarätt. Vi tror på inkluderande matlagning och vill därför erbjuda något för alla.

Varje pasta i vårt sortiment är noggrant utvald för sin höga kvalitet och utmärkta smak. Vi arbetar endast med tillverkare som delar vår passion för pasta och som engagerar sig i hållbara och etiska tillverkningsmetoder. Så när du köper pasta från oss, kan du vara säker på att du väljer en produkt som är god, hälsosam och framställd med omtanke om både människor och miljö.

Pasta med sällsynta ingredienser

Pasta kan tillagas med en mängd olika ingredienser, bortom de traditionella. Upptäck pastarätter som innehåller sällsynta och unika ingredienser för en ny smakupplevelse.

Glutenfri pastasorter

För dem med glutenintolerans eller celiaki finns det många glutenfria pastasorter tillgängliga. Dessa är ofta gjorda av ingredienser som ris, majs eller quinoa.

Pasta konserveringsmetoder

För att bevara pastans färskhet och smak finns det olika konserveringsmetoder. Lär dig hur du bäst förvarar din pasta, oavsett om den är färsk eller torkad.

Pasta historia i Sverige

Pasta har en rik historia i Sverige, trots sina italienska rötter. Utforska hur pasta introducerades i Sverige och hur den har anpassats till den svenska paletten.

Pasta och vinparning

Vin och pasta är en klassisk kombination. Lär dig vilka viner som passar bäst till olika pastarätter för att förhöja din matupplevelse.

Pasta matlagningstips för nybörjare

Om du är ny inom pastalagning finns det många tips att ta till sig. Från att välja rätt pasta till såsen till perfekt koktid, dessa tips kommer att göra din pastarätt utsökt.

Pasta former och deras ursprung

Det finns otaliga pastasorter och former, var och en med sitt eget ursprung. Utforska historien bakom dina favoritpastasorter och lär dig mer om deras bakgrund.

Pasta recept från 1800-talet

Historiska pastarecept ger en inblick i hur matlagning och smaker har utvecklats över tid. Upptäck gamla recept från 1800-talet och se hur pasta tillagades då.

Pasta och hälsobeneficierna

Pasta är inte bara läckert, det kan också vara en del av en hälsosam kost. Lär dig om de näringsmässiga fördelarna med pasta och hur den kan passa in i en balanserad kost.

Pasta och vegetariska alternativ

För vegetarianer finns det många pastarätter som inte innehåller kött. Upptäck läckra vegetariska pastarecept som är fyllda med smak och näring.

Visar 1–12 av 404 resultat