Fusilli

Välkommen till vår kategori av fusilli-pasta, en favorit bland många pastakärare för dess unika spiralform och förmåga att fånga upp såser. Utforska de olika varianterna av fusilli och hitta din nya favorit idag.

Visar alla 8 resultat

Fusilli – Spiralformade underverk från Italien

Fusilli är en av de mest populära pastatyperna och kommer ursprungligen från södra Italien. Dessa karakteristiska spiralformade pastastrån ger en unik textur till dina maträtter och fångar upp varje droppe av din favoritsås. Fusilli är en absolut måste-ha i varje pastakärares kök.

Fusilli Lunghi tar den klassiska fusilli-designen till en ny nivå. Dessa längre spiraler ger en elegant visuell estetik till dina maträtter och ger en extra dimension av textur. Prova Fusilli Lunghi i din nästa pastarätt och upplev en helt ny smakupplevelse.

Barilla Fusilli – Den italienska klassikern

Fusilli Barilla är en av de mest älskade och respekterade tillverkarna av fusilli. Med sina traditionella italienska tillverkningsmetoder och noggrant utvalda ingredienser, levererar Barilla en fusilli-pasta som smakar lika bra som den ser ut. Om du vill ha en fusilli-pasta som garanterat ger ett bra resultat, är Fusilli Barilla ett utmärkt val.

Fusilli Col Buco är en ännu mer unik variant av den klassiska fusilli-pastan. Dessa pastastrån är tjockare och har ett hål i mitten, vilket gör dem perfekta för att fånga upp ännu mer sås. Fusilli Col Buco är det perfekta valet för maträtter med rika och tjocka såser.

Fusilli Al Ferretto och Amatriciana

Fusilli Al Ferretto är en speciell typ av fusilli som tillverkas med hjälp av en tunn metallstång, eller ”ferretto”. Detta ger pastan dess distinkta spiralform. Om du letar efter en autentisk italiensk pastaupplevelse, kommer Fusilli Al Ferretto definitivt att tillfredsställa din aptit.

Fusilli Amatriciana betecknar användningen av fusilli i den klassiska italienska rätten Amatriciana, som vanligtvis tillagas med guanciale (kindspeck), pecorinoost och tomatsås. Fusilli Amatriciana kombinerar den unika textur av fusilli med den robusta och rika smaken av Amatriciana-sås för en verkligt tillfredsställande maträtt.

Fusilli Pomodoro – Perfekt för tomatsåser

Fusilli Pomodoro är ett annat utmärkt exempel på hur väl fusilli kan komplettera en god sås. I detta fall, en enkel men läcker tomatsås. Fusilli Pomodoro är en favorit bland barn och vuxna lika, med dess fängslande spiralform och förmåga att fånga upp varje droppe av smakrik tomatsås.

Fusilli är en pasta som kan användas i nästan alla recept och ger en rolig twist till dina rätter. Oavsett om du väljer klassiska Fusilli, Fusilli Lunghi, Fusilli Barilla, Fusilli Col Buco, Fusilli Al Ferretto, Fusilli Amatriciana eller Fusilli Pomodoro, kommer du att upptäcka en helt ny värld av smaker och texturer.

Visar alla 8 resultat